Test passwords med Kaspersky Secure Password Check

Senest opdateret:

Annonce

Test passwords inden du benytter dem på internettet. De fleste ved efterhånden at sikre passwords er vigtige, og i en tid hvor tales meget om identitetstyveri, hacking af hjemmesider osv. stilles der større krav til udformning af koder.

Et af kravene for at sikkerheden er i top, og for at dine data er beskyttet bedst muligt er, at du benytter gode og sikre passwords, der er svære for en computer at gætte.

Er dine kodeord på internettet stærke nok? Det kan du finde ud af ved, at teste dine passwords med Kaspersky Lab Secure Password Check. Kaspersky er en af de største udbydere af antivirussoftware på markedet, og i flg. deres hjemmeside beskytter de mere end 400 mill. brugere verden over.

Test passwords med gratis online service

Hvis du er i tvivl om dine passwords er sikre, kan du prøve at teste dem med Kaspersky Lab Secure Password Check. Password testen er gratis og foregår online, så du skal ikke installere programmer, for at udføre kontrollen.

Test passwords

Start med at indtaste dit password på hjemmesiden. Efterhånden som du taster, kan du følge med i, hvor sikker koden er. I det viste tilfælde har Kaspersky beregnet, at det vil tage en computer 33 år, at knække koden.

Kaspersky advarer mod at teste et ægte password på siden, så test i stedet med et password der minder om det du vil bruge.

Hvis du har svært ved at finde at kodeord som er nemt at huske, så prøv at sætte en bindestreg eller et andet tegn ind, og test hvor meget ekstra sikkerhed det giver.

Husk dine passwords

Hvis du har problemer med at huske dine passwords, så har jeg skrevet en anden artikel om det. Artiklen beskriver et system til at huske sine passwords og gode råd, når du skal vælge password som både er sikre og lette at huske.

Du kan også læse om programmet LastPass der husker dine passwords for dig.

Annonce

Lignende artikler, du måske vil synes om

Hvis du kunne lide artiklen om test af passwords, vil du sikkert også kunne lide disse artikler:

 

Annonce

Skriv en kommentar