Søg
Close this search box.

Samsung lancerer innovativ teknologi og et fremtidsdesign fyldt med lækre features

Hvis du troede, at vi var nået til vejs ende inden for smartphones, kan du godt tro om igen. Samsung har netop lanceret to spritnye modeller, nemlig Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4, der er helt unikke på særligt et område. Her får du ikke den aflange smartphone, som du kender. I stedet er Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 designet til at kunne foldes sammen, og det giver altså endnu en mulighed inden for smartphones, design og teknologi.

En skærm i verdensklasse 

Der er masser af lækre specs i Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4, men lad os først lige tage et kig på skærmen. Særligt for Samsung Galaxy Z Fold4 får du ikke bare én men hele to skærme. Når du åbner telefonen op, får du en skærm på hele 7,6”, hvilket giver dig et væld af muligheder for at nyde dine favoritserier og udnytte alverdens apps med fuld fornøjelse. Du kan justere skærmen i Flex Mode, hvor vinklen kan gå fra 70 til 110 grader, og som gør den helt ideel til eksempelvis møder direkte på din smartphone. 

Skærmen er en Dynamic AMOLED 2X, og det gælder for både Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4. Derudover får du en opdateringsfrekvens på 120 Hz, og så er der en helt eminent processor. Du får glæde af Snapdragon 8 Gen 1+ (4nm AP), der er produceret af Qualcomm, og som blandt andet sikrer dig en grafikydelse på 59 procent over det niveau, som vi har set hidtil. Bestil din Samsung Galaxy Z Fold4 eller Flip4 allerede i dag, hvis du vil være én af de første til at få en helt ny oplevelse med din smartphone.

En kameraoplevelse ud over det sædvanlige

Når det kommer til pris og Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4, betaler du godt for de nye modeller. Men det er der også god grund til, da du får en masse foræret i din smartphone, så du kan være online på alle tidspunkter og alle steder. Og når det kommer til kamerateknologien, er det ingen undtagelse.

I Samsung Galaxy Z Flip4 har du dobbeltkamera med ultravidvinkel og 12 MP, og du får samtidig et frontkamera på 10 MP. Med den nemme justering fra 70 til 110 grader kan du nemt finde den helt rigtige vinkel til dine billeder. Det samme gælder for Z Fold4-modellen, og her får du hele tre forskellige kameralinser med 50 MP, 12 MP og 12 MP, og som rummer både ultravidvinkel og telefotolinse. Du får også 3x optisk zoom og op til 30x Space Zoom.

Bestil Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 allerede i dag

Køb af Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4 kan allerede ske i dag, da de to modeller er blevet lanceret. Og hvis du er hurtig, kan du finde et godt tilbud hos blandt andet YouSee, der giver dig ekstra rabat på de helt nye modeller. Du får innovativ teknologi, et design der er sikret til fremtiden og en kraftfuld telefon, som gør hverdagen lidt nemmere.

Bestil eller Forudbestil din Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 allerede nu, hvis du endnu ikke har sikret dig en af de nye modeller.