Jabra værktøjer kan være til hjælp på arbejdspladsen

Hvis I har stort behov for headsets og andet audioudstyr på kontoret, bør I absolut kende mere til Jabra. Jabra har et stort udvalg inden for audioudstyr af høj kvalitet, så der er ingen tvivl om, at produkterne kan få jeres hverdag til at glide nemmere.

Hvis du gerne vil vide mere om den store IT virksomhed og deres mange produkter, kan du hurtigt læse med i denne artikel, hvor vi vil introducere dig for ovenstående. 

Om Jabra 

Jabra er en dansk virksomhed, som har udviklet audio teknologi i 150 år. Der er ingen tvivl om, at Jabra er førende i dette felt – hvorfor dette IT mærke også er blevet ekstremt populært både blandt professionelle og private forbrugere. 

Den store IT virksomhed er specialiseret i audio redskaber og mere specifikt i videokonference systemer. Jabra er en verdensomspændt virksomhed, dog ejet af GN Audio som et en del af den store danske virksomhed, GN Group. Jabra udvikler ikke kun videokonference systemer til professionelt brug – virksomheden udvikler også diverse audioløsninger, som mange private forbrugere også nyder godt af. 

Jabra og bæredygtighed 

Som en af de største og førende IT virksomheder inden for audioudstyr, tager Jabra bæredygtighed alvorligt. Jabra anerkender at udvikling af teknologi ikke altid har været en bæredygtig proces, og virksomheden vil gerne være forløber for at ændre på dette. 

Jabras bæredygtige mål tager udgangspunkt i FN’s Global Compact verdensmål, hvor fokus er på sundhed, velvære og bæredygtighed igennem hele virksomheden. Derudover prioriterer den store IT virksomhed særligt ansvarlig produktion. Jabra anerkender nemlig, at deres produkter er med til at påvirke miljøet gennem hele produkternes levetid, og derfor skal der tages hensyn til dette i forbindelse med brugte materialer, genanvendelighed og nedbrydelse. 

Jabras produkter 

Udvalget inden for audioudstyr er som nævnt tidligere ekstremt stort, hvilket betyder at Jabras produkter er relevante for langt de fleste forbrugere, som prioriterer kvalitet. Særligt er Jabra produkter behjælpelige for virksomheder, som lever af at tale i telefon. Jabras produkter er udviklet således, at støj og forstyrrelser ikke kolliderer med lyden fra audio udstyret. Dette giver mulighed for at have en uforstyrret samtale via Jabras headsets med diverse kunder på trods af støj.

Jabra har også haft stor succes med at udvikle noicecancelling headsets, som bliver brugt rundt omkring på mange forskellige kontorer. Disse er ikke blot relevante for de virksomheder, som lever af at tale i telefon – disse noicecanceling headsets er relevante for alle de kontorer, hvor der er tendens til en smule baggrundsstøj, som kan være forstyrrende for den enkelte medarbejder.

Lignende artikler

Hjælp mig med at dele artiklen