Sådan kommer du i gang med at blogge

Dette indhold er sponsoreret

At blogge kan være en fantastisk hobby, og for nogle bliver det endda en indtjeningskilde. Men det er ikke altid lige let at komme i gang med. Der er mange ting at overveje, når man starter sin egen blog, for eksempel hvad du skal blogge om, men ikke mindst, hvordan man rent praktisk opretter en hjemmeside.

Uden et billigt webhotel kan du ikke starte en blog, for det er her du lejer plads til at opbevare alle dine hjemmesidefiler til bloggen. Find et billigt webhotel her som noget af det første, og kom godt fra start med at blogge. 

Læs videre her og bliv endnu klogere på, hvordan kommer videre med din blog.

Dette skal du overveje, inden du starter en blog

Når du starte en blog, skal du først finde et emne, du vil blogge om – måske mode, livsstil, mad eller rejser. 

Når du har fundet dit emne, så skal du finde et blognavn. Her kan det være en god idé, at vælge et navn, der beskriver dit emne på en eller anden måde. Jo mere beskrivende navnet er for dine læsere, jo nemmere bliver det for dem at huske.

Når du har gjort dette forarbejde, er du klar til at finde en platform, du vil have bloggen på. Mange blogger starter deres blog på en gratis platform som WordPress.

Domæne og webhosting til din blog

Når du starter en blog, er det vigtigt at have styr på domæne og et billigt webhotel. Domænet er det navn, bloggen vil blive kendt under.

I blog verdenen skal dit blognavn også gerne være dit domæne, så hvis du har bestemt dig for at din blog skal hedde Ninas Verden, så skal du også gerne have fat på domænet ninasverden.dk. Om domænet er ledigt kan du typisk teste hos diverse webhotel-udbydere, f.eks. her.

Derudover er det også vigtigt, at vælge et godt og billigt webhotel, som har betydning for din blogs hastighed og stabilitet. Derudover kan det også have betydning for, hvor meget data du kan have på din blog. Nogle gange kan det dog være svært at finde ud af, hvilken der er det billigste webhotel, der passer bedst til dine behov. Derfor  derfor er det en god idé at læse anmeldelser af det billigste webhotel hos andre bloggere. 

Kom godt i gang med at blogge

At blogge kan være en god måde at få udtrykt sig på, og det er desuden også en måde at tjene nogle ekstra penge. Faktisk kan en populær blog blive vejen til at tjene millioner, hvis folk kan lide, hvad de læser. Når du blogger, er det vigtigt, at du finder din egen stemme – hvordan du gerne vil fremstå overfor dine læsere? Det er vigtigt, at dit indhold virker autentisk og at du har et emne, du brænder for at skrive om. På den måde skriver du nemmere spændende og inspirerende indhold, og fastholdere dine læsere.

Hjælp mig med at dele artiklen