Slette Twitter konto – Sådan gør du

Hvis du vil slette Twitter, så følg denne vejledning. Du har mulighed for at downloade alle dine Tweets, inden du sletter kontoen, og du kan fortryde sletningen af Twitter kontoen i op til 30 dage.

Gå direkte til vejledning i at slette Twitter

Hvad sker der når jeg sletter Twitter

Sådan sletter du din Twitter konto

Når du sletter din Twitter konto, forsvinder alle dine data fra Twitter, med det samme. Dvs. alle dine Tweets, kommentarer osv. bliver slettet.

Hvis nogle af dine opslag er indekseret af søgemaskinerne, f.eks. Google, vil de stadig kunne søges der, indtil Google automatisk fjerner dem.

Twitter skriver, at de ikke har kontrol over søgemaskinerne, og derfor ikke kan fjerne indhold der. Der kan derfor gå noget tid, før alt er væk fra søgemaskinerne.

30 dages fortrydelsesret på sletning af Twitter

Jeg har ikke brugt min Twitter konto i årevis, så der er ingen grund til at beholde den.

Hvis du skulle fortryde, at du har slettet din Twitter kontoen, har du 30 dages fortrydelsesret. Du skal bare logge ind på din konto inden de 30 dage er gået, så bliver din konto genoprettet.

Hvis du ikke logger ind inden fortrydelsesfristen udløber, bliver alle dine data slettet permanent, fra Twitters servere.

Genbruge Twitter brugernavn

Hvis du vil oprette en ny Twitter konto med samme brugernavn, skal du huske at ændre brugernavnet på den oprindelige konto, inden du sletter den.

I modsat fald kan du først genbruge brugernavnet, når de 30 dage er gået, og din konto er slettet permanent.

Downloade dit Twitter arkiv

Hvis du vil gemme de Tweets, du har lavet i tiden løb, kan du downloade dit Twitter arkiv, inden du sletter kontoen.

Når du logger på Twitter for at følge guiden herunder, skal det være fra en computer – Ikke fra app’en.

Gå ind på:

  • Log ind på din Twitter konto
  • Gå ind på din profil
  • Vælg Indstillinger og privatliv
  • Gå ned i bunden til Dit Twitter arkiv og klik på knappen
  • Du modtager en mail med et link, som du skal klikke på
  • Linket fører tilbage til din Twitterkonto, klik på Download
  • Alt hentes nu ned på din computer i en Zip fil

En Zip fil skal pakkes ud, inden du kan læse indholdet. Klik her og lær mere om Zip filer

Hvis du har rigtig mange Tweets, kan det tage et stykke tid, inden de er klar til at hente ned.

Slette Twitter konto – Sådan gør du

Tilbage til emnet, nemlig at slette Twitter.

  • Log ind på din Twitter konto
  • Gå til din profil
  • Vælg Indstillinger og privatliv
  • Scroll ned og klik på Deaktiver din konto
  • Klik på Deaktiver
  • Indtast din adgangskode og klik på Deaktiver konto
Slette Twitter konto - Deaktiver din konto

Nu er din Twitter konto slettet, og indholdet fjernet fra Twitter.

Medmindre du fortryder, og logger ind inden 30 dage, bliver dit indhold permanent slettet fra Twitters servere.

Lignende artikler som du måske vil læse