5 bilgadgets der er helt uundværlige

Kunne du godt tænke dig at opgradere din bil med fede bilgadgets, så den har meget af det smarte ekstraudstyr som er integreret i mange af de nyeste modeller? Så skal du læse med her.

Forskellige gadgets til bilen, er nemlig noget af det der kan skabe allermest køreglæde.

Derudover kan det øge dit køretøjs værdi, hvis du skal sælge bil privat indenfor den nærmeste fremtid. Derfor har vi i det følgende samlet fem gadgets, der er helt uundværlige for dig, der elsker at køre bil.

Håndfrit Bluetooth sæt

Et af de gadgets, der er mest uundværlige, er et Bluetooth headset. Mange synes nemlig, det er rart at kunne modtage og foretage opkald, mens de kører – særligt hvis der køres meget i forbindelse med arbejde.

Som de fleste ved, er det både farligt og ulovligt at køre i bil, mens der snakkes i en håndholdt telefon. Faktisk er reglerne netop blevet strammet på området, så det – udover en bøde på 1.500 kroner – nu også koster et klip i kørekortet.

Derfor er det utroligt vigtigt at få anskaffet sig et håndfrit Bluetooth sæt, så du kan modtage alle de opkald, du vil, mens du kører.

I dag er det muligt at få nogle velfungerende sæt til forholdsvis få penge, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at få købt et med det samme.

Internet i bilen

Det er smart at have WiFi i bilen, så du ikke er afhængig af at bruge din mobiltelefons internet til for eksempel at streame musik.

Derudover er det langt bedre at køre med en GPS, der er koblet til internettet frem for de gammeldags modeller, fordi disse hele tiden opdatere ruten ud fra, hvor der er mindst trafik.

Det er muligt at købe forskellige typer hotspots eller routere med SIM-kort i, hvis du vil have WiFi i bilen. Men har du en meget ny bil, skabes de i dag med indbygget internet i bilen, og så er alt, du skal gøre at finde et passende WiFi-abonnement.

I dag har YouSee for eksempel abonnementer, som er specielt tilpasset det internetforbrug, man har en i en bil.

Bakkamera gør kørsel og parkering langt nemmere

Et bakkamera er en af de gadgets, der kan gøre kørslen meget nemmere. De kan enten installeres i en multimedieskærm, eller sættes i stedet for et bakspejl.

Kamera i bakspejlet kan være særligt fordelagtigt, fordi udsynet i bakspejlet sommetider kan være delvist eller helt blokeret. Det er således langt sikrere at køre med et kamera.

Derudover er det i samme omgang også muligt at få installeret parkeringssensorer, som blinker og bipper, hvis du er for tæt på objekter.

Dette kan gøre det langt nemmere at komme ind i snævre parallelparkeringer, hvor det er svært at se.

Indbygget GPS

En indbygget GPS i bilen fungerer ofte langt bedre, end at køre GPS’en over din mobiltelefon. Især fordi mange har svært ved at finde en telefonholder, der er stabil nok.

Afhængig af hvilken type indbygget GPS, du vælger, er det muligt at finde en version til forholdsvis få penge.

Er du villig til at investere lidt mere, er det dog også muligt at finde en skærm, der integrerer andre gadgets, som for eksempel håndfrit bluetooth sæt eller et bakkamera.

Det er derfor altid værd at undersøge, hvad et multimedie sæt i bilen vil koste, hvis du alligevel er interesseret i at installere flere forskellige gadgets samtidig.

Det er desuden en del nemmere at have flere gadgets integreret i et system, fremfor at købe dem separat.

Minikøleskab

Mange kan synes, at et minikøleskab er en lidt overdrevet luksus, men det kan være utroligt praktisk at have installere i bilen. Særligt hvis I ofte tager på længere ture eller køreferier.

Det er ikke kun smart, fordi der altid er drikkevarer på køl, men det kan også gøre det muligt at tage madvarer med på tur, så I ikke er tvunget til at spise på motorvejscaféer.

Derudover er det selvfølgelig altid lækkert at kunne tage en iskold sodavand, når blodsukkeret er lavt på de lange køreture.

Andre har også læst disse artikler

Det var nogle bud på lækre bilgadgets, som kan gøre dine køreture både sikrere og mere komfortable. Her er nogle andre artikler, som du måske vil synes om:

Gå til forsiden og læs nogle af de andre spændende artikler der ligger på Helpdesken.dk

Hjælp mig med at dele artiklen