Følg dit boligsalg fra computeren eller smartphonen

Brikk ejendomsmægler

At sælge sin ejendom er en stor beslutning, de fleste af os kun tager få gange i vores liv. Sælger du via en traditionel ejendomsmægler, går alt information omkring boligsalget igennem den ansvarlige ejendomsmægler.

Nu har en ny innovativ ejendomsmægler gjort det lettere for dig som sælger. Med deres digitale platform kan du følge dit boligsalg og få det fulde overblik. Om du så sidder derhjemme på din computer eller på farten med din smartphone.

Brikk ejendomsmægler
Følg dit boligsalg fra computeren eller smartphonen

Ny innovativ ejendomsmægler

Før startede jagten på drømmeboligen hos den lokale ejendomsmægler, hvor man kiggede på boligerne i deres udstillingsvindue. Samtidig med det, læste man diverse aviser igennem for forskellige boligannoncer, i håb om, drømmeboligen skulle dukke op. Men med flere digitale løsninger starter stort set alle i dag, med at finde drømmeboligen online, via deres computer eller smartphone på forskellige boligportaler. Selvom boligjagten i dag starter online, har mæglerbranchen ikke ændret sig synderlig meget. Det vil en ny ejendomsmægler ændre på.

Brikk ejendomsmægleren er en ny innovativ ejendomsmægler som vil puste nyt liv i mæglerbranchen. Da stort set alle finder deres bolig online, er det endnu mere vigtig at få markedsført sin bolig på de sociale medier, end det tidligere har været. Brikk er derfor specialiseret sig i at markedsføre din bolig på de sociale medier, hvor de kører 3 forskellige kampagner for boligen. Det betyder, at boligen i gennemsnit får 1100 flere købere, som ikke kun ser boligen, men også trykker videre igennem annoncen for at se boligen på Brikk’s hjemmeside. Udover annoncering på de sociale medier, får boligen også fremhævet visninger på boligportalerne. Det medfører at boligen bliver set af 30% flere boligsøgende. Marketingen er inkluderet i deres basispakker, hvor hos de traditionelle ejendomsmæglere, koster det typisk 15.000 kr. for at få sin bolig markedsført.

Det er Brikk’s intention, at det behøves at koste over 100.000 kr. for at få din bolig solgt, fordi ejendomsmægleren skal betales et højt saler. Brikk tilbyder derfor to basispakker med fast lavt salær, hvor du betaler en brøkdel af hvad du ellers ville gøre hos en traditionel ejendomsmægler. Hvis du ønsker selv at fremvise og holde åbent hus, kan du få solgt din bolig for 12.500 kr. Hvis du ikke ønsker at fremvise og holde åbent hus, kan du sælge din bolig for 19.500 kr. I begge pakker vil du altid få samme A-Z service og været tilknyttet en lokal ejendomsmægler, som guider dig igennem hele salget.

Brikk Hub – Få det fulde overblik

Brikk er ikke kun en innovativ ejendomsmægler, men også en digital ejendomsmægler. I stedet for at alt information omkring dit boligsalg skal gå igennem ejendomsmægleren, har Brikk udviklet en platform, som gør det nemmere for dig som sælger, at følge med i dit boligsalg fra computeren eller smartphonen. Platformen hedder Brikk Hub og du får adgang til Brikk Hub’en hvis du sælger med Brikk. Med Brikk Hub’en kan du kommunikere direkte med din personlige ejendomsmægler, men de tilbyder stadig personlig assistance.

Med Brikk Hub’en får du som sælger fuld gennemsigtighed i dit boligsalg, hvor du blandt andet kan følge med i hvor mange der viser interesse i din bolig, med statistikker for hver dag. Efter fremvisninger kan du se hvad potentielle købere siger om din bolig og du har også mulighed for at kommunikere med køberne.

Udover fuld gennemsigtighed, får du også fuld kontrol over dit boligsalg. Din lokale ejendomsmægler udarbejder salgsopstillingen, men du kan med Brikk Hub’en se og komme med ændringer til salgsopstillingen hvis det ønskes. Under kalenderen kan du se og booke dine aftaler. Alle vigtige dokumenter kan du samle et sted og når købsaftalen skal underskrives, kan det også gøres over Brikk Hub’en og meget mere.

Andre artikler på Helpdesken.dk du måske vil læse

Hjælp mig med at dele artiklen