Smart elradiator med WiFi

Smarte varmepaneler og elradiatorer med WiFi bliver stadig mere populære i hjemmet, og det er der god grund til. De smarte elektriske radiatorer giver en pålidelig og ensartet varme og komfort, selv når det er alle koldest udenfor. Men elradiatorerne giver også en række energibesparende funktioner, der gør dem både omkostningseffektive og miljøvenlige.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

I denne artikel vil vi se på, Smart WiFi-radiatorer fra norske Adax, der er en af de største og mest populære producenter af moderne elradiatorer od varmepaneler på markedet. Hvis du vil læse mere om elradiatorer og se endnu flere forskellige modeller, så tjek El-radiatorer.dk

Adax Clea radiator med Wi-Fi H10 – 230V

Styr opvarmningen i dit hjem direkte fra din smartphone, uanset hvor du befinder dig. Clea-serien fra Adax er blandt de mest populære elradiatorer, og modellen har et flot og elegant design, der passer ind i ethvert rum. Den glatte og stilrene front i hærdet glas er let at holde ren og findes i både hvid og sort.

Adax Clea er IP 24 godkendt, hvilket gør varmepanelet velegnet overalt i boligen, også på badeværelser og andre vådrum. Radiatoren kan betjenes direkte på radiatorens betjeningspanel eller via Adax app’en, hvor du kan lave flere og mere avancerede indstilling og varmestyring.

Adax Clea H10 yder 1.000 watt, og en enkelt radiator kan opvarme rum på mellem 12-16 m2. Vælg mellem varianter fra 400-1.200 watt og i modeller i 2 højder.

Læs også denne test af Adax Clea, der går i dybden med funktioner og indstillinger.

Adax Neo H 08 kWt, 800W 230V

Adax Neo er kendte for et stilrent og meget slankt design. Neo er en elradiator for alle der, vil have et varmepanel, der ikke fylder for meget i rummet, og som har et look, der aldrig bliver umoderne.

Du kan vælge mellem 1 forskellige varianter fra 250-2.000 watt, så du kan få en radiator med præcis den effekt, som opvarmningen af rummet kræver. Alle modellerne har indbygget WiFi, så du kan styre dine paneler overalt.

Hvis du ikke synes om den gængse hvide farve, kan flere af modellerne også leveres i en moderne sort eller grå farve. På den måde kan du gøre radiatoren til en del af boligindretningen, så den stilmæssigt passer sammen med gulve, møbler og gardiner.

Adax Iver WiFi panelvarmer med glas

Den sidste radiator der er med i sammenligningen af Adax Iver elradiator med WiFi. Iver er det seneste skud på stammen fra Adax, og her er der lagt stor vægt på både flot design og effektiv opvarming.

Iver kan monteres på væggen, ligesom du kender det fra en almindelig og traditionel elradiator. Hvis du er på agt efter et transportabelt varmepanel, er Adax Iver også et godt bud. Du kan tilkøbe et gulvstativ, så du kan flytte radiatoren derhen, hvor den gavner mest.

Ligesom Clea og Neo kan du styre, indstille og justere Adax Iver fra din smartphone eller tablet. Du kan endda bruge stemmestyring med Google Home, hvor du kan samle alle dine Smart Home produkter ét sted.

Se et stort udvalg af Adax elradiatorer hos Proshop.dk (annoncelink)

Hvilken er den bedste elradiator med WiFi?

Når du vælger at købe Adax produkter, er du sikker på, at du får kvalitets varmepaneler, der holder i mange år. Når du skal finde det bedste varmepanel til din bolig, er der nogle enkelte ting, du skal være opmærksom på:

  • Antal watt – Antallet af watt angiver hvor meget varme der afgives
  • 230 eller 400 V – Vælg den radiator der passer til elinstallationen
  • IP tæthedklasse – Angiver i hvilke rum radiatoren må anvendes
  • Termostat – En digital termostat giver den mest nøjagtige indstilling
  • Garanti – Sørg for at vælge et kvalitetsprodukt med lang garanti

Hvor mange watt skal en elradiator have?

En elradiator med mange watt kan afgive mere varme end en radiator med få watt. Når du skal planlægge, hvor mange radiatorer du skal bruge, og hvor stor effekt de skal have, skal du kende rummet størrelse i kvadratmeter.

Som tommelfinger regel skal du bruge ca. 65 watt pr. kvadratmeter i moderne velisolerede boliger. I ældre huse med mangelfuld isolering, bør du gå op til ca. 100 watt pr. kvadratmeter.

Hvis du er i tvivl, bør du vælge en radiator med en smule større effekt, end du umiddelbart har behov for. En større radiator bruger ikke mere strøm til opvarmningen, men til gengæld sker opvarmningen hurtigere, og radiatoren presses ikke til det yderste af dens formåen.

Skal varmepanelet være på 230 eller 400 V?

Du skal vælge en radiator med en spænding der passer til din boligs elinstallation. I nyere boliger vil det næsten altid være 230 V, mens der i ældre boliger også kan være 400 V.

Hvis du er i tvivl om, hvilken spænding du har, kan du prøve at kigge på de eksisterende radiatorer. Der vil næsten altid stå på radiatoren, hvilken type spænding panelet er beregnet til, og så skal du bare vælge et panel med tilsvarende spænding.

Hvad er radiatorens IP tæthedsklasse?

Hvis du skal bruge radiatoren på badeværelset eller i et andet af boligens vådrum, skal du være opmærksom på radiatorens IP klasse. IP klassen angiver hvor tæt radiatoren er i forhold til fugt og vand.

En elradiator skal minimum være klassificeret i IP24 tæthedsklassen, for at du må montere den i boligens vådrum.

Mekanisk eller digital termostat

En af de helt store fordele ved moderne elradiatorer er, at de har digitale termostater. Til forskel fra de tidligere mekaniske termostater, kan de digitale udgaver indstilles meget mere nøjagtigt.

Jo mere nøjagtigt du kan indstille temperaturen, desto større mulighed har du for at minimere udgiften til strøm, der skal bruges til opvarmning af boligen.

Hvor lang garanti får du?

Garantiperioden er altid værd at have i in mente, når du køber nye produkter. Hos Adax får du 5 års garanti på varmepaneler, hvilket giver dig ekstra sikkerhed i årene fremover.

Find priser på den bedste elradiator med WiFi

Når du skal shoppe varmepaneler og elradiator med WiFi, finder du som regel de bedste priser online. Hvis du har læst med indtil nu, skulle du have en god idé om, hvilken type radiator du skal bruge, så du let kan bestille direkte hos webshoppen, og spare et fordyrende led.

Herover har Helpdesken.dk samlet en række af de populære elradiatorer fra Adax, og fundet en række gode samarbejdspartnere, som forhandler produkterne.

Tjek også disse anmeldelser

Tjek også anmeldelserne om:

Hjælp mig med at dele artiklen