3D printer du? Denne type filament er perfekt til udendørs print

3D print og valg af det rette filament

3D print bliver mere og mere almindeligt blandt de danske husholdninger. I løbet af de sidste par år har mange private nemlig fået øjnene op for 3D print-teknikkens mange fordele.

Med 3D print kan du blandt andet fremstille dekorationer, kunstværker og reservedele til både møbler, diverse former for husholdningsgenstande og rigtig meget andet. Det eneste, du skal bruge, er en 3D printer og det rette materiale eller “filament”. 

Det rette filament 

Det rette filament til 3D printeren afhænger i høj grad af, hvad du planlægger at printe. 3D filamenter dækker blandt andet de såkaldte PLA, ABS, PETG og ASA, og selvom der er fordele ved samtlige typer, bør du generelt set gå efter 3DE ASA, når du skal have printet ting, der skal stå udenfor. 

Den lette printproces 

3DE ASA er kendt for at være nemt at arbejde med. Når du vælger denne type filament, kan du derfor forvente konsistente og pålidelige resultater – også hvis du ikke før har arbejdet med 3DE ASA. 

Temperatur- og UV-bestandighed 

3DE ASA er i modsætning til de fleste andre filamenter modstandsdygtig over for UV-stråling, og dette betyder, at materialet hverken falmer eller nedbrydes, når det bliver udsat for sollys. Dertil kan 3DE ASA modstå høje temperaturer. 

Mekanisk styrke og æstetisk kvalitet 

3DE ASA filamentets popularitet blandt folk, der printer til udendørs brug, skyldes også, at filamentet har en høj mekanisk styrke og en stivhed, som gør materialet robust og holdbart. Desuden giver filamentet en glat, blank overflade, som typisk resulterer i æstetisk tiltalende printede objekter. 

Stort udvalg af 3DE ASA hos 3DEksperten 

Når du går på udkig efter 3DE ASA, kan du med fordele købe dit filament et sted, hvor du også kan få fat i alt andet, du har brug for i forbindelse med dine 3D print. 3DEkspertens enorme udvalg dækker blandt andet forskellige former for 3DE ASA, og du finder altid produkterne til konkurrencevenlige priser. 

Har du spørgsmål i forbindelse med sidens udvalg? Er du i tvivl om, hvorvidt du har fundet frem til det rette 3DE ASA? 3DEkspertens kundeservice sidder klar til at hjælpe dig i forbindelse med dit køb. Se udvalget af 3DE ASA+ og kom så i gang med at printe objekter, der kan modstå det meste af, hvad det danske vejr kan finde på. 

Andre artikler du måske vil læse

Hjælp mig med at dele artiklen