Rødt kort app – Få det røde SOS kort på mobilen

Rødt kort app

Med Rødt kort app’en på telefonen, kan du spare en masse tid, hvis du skulle være uheldig at bilen går i stykker på ferien, eller du bliver involveret i et færdselsuheld.

I Rødt kort app’en kan du indtaste alle oplysninger om din bil, så du altid har oplysningerne ved hånden, når du skal bruge dem.

App’en er udviklet af SOS International, og kan bruges i alle lande, hvor det røde kort kan bruges.

Her kan du læse om andre uundværlige gadgets til ferien

Rødt kort app – Få det røde SOS kort på mobilen

SOS Internationals rødt kort app findes til iPhone og Android telefoner.

Når du har hentet og installeret app’en på din telefon, skal du oprette dig som bruger i app’en.

Du skal indtaste navn, telefonnummer, mailadresse og oplysninger om din bil. Det er muligt at oprette flere forskellige biler.

Når du indtaster registreringsnummeret på bilen, henter app’en selv oplysninger om mærke, model, årgang og om bilen kører på benzin eller diesel. Du har også mulighed for at tage et billede af bilen, og gemme det i app’en.

App’en indeholder gode og vigtige informationer om vejhjælp og forsikringer. Du kan også finde en masse gode råd om hvordan du skal forholde dig, hvis bilen bryder sammen eller hvis du har været involveret i et trafikuheld. Desuden kan du finde telefonnumre til at tilkalde ambulance, politi og brandvæsen i det land, du befinder dig i.

Anmeld skade digitalt med rødt kort app

Hvis du får brug for at anmelde en skade, kan du udfylde en skadesanmeldelse direkte i app’en, og sende den SOS alarmcentralen, der er bemandet døgnet rundt. Det er muligt at tage billeder af skaden, med din telefons kamera. Billederne bliver sendt sammen med skadesanmeldelsen.

Når du indsender en skadesanmeldelse, sender du automatisk din mobiltelefons GPS koordinater, så SOS kan se hvor du befinder dig. Oplysningerne om din bil, som du har indtastet tidligere, bliver også sendt til SOS.

Forbered dig inden afrejsen

I app’en kan du planlægge din rejse. Du skriver blot hvor du kører fra, og hvor du skal hen. App’en viser hvilke lande du kører igennem, og viser hastighedsgrænser og andre regler og retningslinjer du skal følge i de forskellige lande.

Hvis du kunne lide denne artikel, så er artiklen om 112 app’en sikkert også noget for dig

Artikler om lignende apps

Hjælp mig med at dele artiklen