Konverter dine PDF til Word dokumenter

Sådan laver du en PDF til Word i løbet af et øjeblik, nemt og gratis.

Hvis du får brug for at rette i en PDF fil, kan det lade sig gøre, hvis du er i besiddelse af applikationen Adobe Acrobat. Acrobat er ret dyrt, så der findes heldigvis alternativer.

På hjemmesiden PDF to Word er det muligt at konvertere en PDF til Word. Faktisk kan du omdanne en PDF til både Word, Excel og Powerpoint, og omvendt, hvis du har brug for det

Sådan omdanner du PDF til Word dokument

  • Gå til siden pdftoword.com/da, som er den danske udgave af siden
  • I menuen vælger du den ønskede kombination, f.eks. PDF til Word
  • Klik på knappen Select your file, og find PDF filen på din computer
  • Indtast den mailadresse, hvor du vil modtage den nye fil
  • Klik Convert Now

Efter et øjeblik modtager du en mail med et link til at downloade den konverterede fil.

 

PDF til Word

Hvis e-mailen ikke dukker op, kan du prøve at kontrollere dit spam filter, og se om den er havnet der.

Jeg har anvendt løsningen flere gange, senest med et dokument på 43 sider inklusiv billeder, rammer og tabeller, og jeg må sige, at det virker rigtig godt.

I et enkelt afsnit var der placeret tekst inde i en ramme hvilket bevirkede, at formatteringen i det konverterede dokument blev forkert. Her var det nødvendigt at markere teksten i Word og fjerne formatteringen. I Word 2010 gøres det ved at vælge fanebladet Startside, og derefter knappen Ryd formattering i opgaveruden Skrifttyper.

I den gratis udgave af PDF to Word, er der en begrænsning på filstørrelsen af PDF filen. Den må maksimalt fylde 5Mb. Hvis din PDF fylder mere end 5Mb, kan du prøve at komprimere PDF filen inden du omdanner den til Word

God fornøjelse med PDF til Word konverteringen.

Køb Office 365 inkl. gratis opgraderinger

Komplet Officepakke med 1TB online lagerplads. Brug den på PC, Mac, tablet og telefon.

Office 365 findes også i en 5 bruger version, så hele familien kan få glæde af Office 365

Office 365 – 1 bruger licens

Office 365 – 1 bruger licens Office 365 Personal – 1 års licens til 1 PC/Mac, 1 tablet og 1 smartphone.
Komplet Office 365 med alle opgraderinger inkluderet, så du altid er sikret den seneste version. Office 365 er tilpasset til hver enkelt enhed, så du har adgang til at se og redigere dine filer alle steder fra.
Der følger 1 TB lagerplads på OneDrive med i prisen. Det er nok til at gemme 1 mill. dokumenter, 100 videoer, 10.000 sange og 70.000 billeder – samtidig, hvilket skulle dække de fleste personers behov for plads.
Hvis du har brug for mere end 1 licens til Office 365, så findes der også en 5 bruger licens, så alle i familien kan få installeret Office

399,00

Til shop

Office 365 – 5 bruger licens

Office 365 – 5 bruger licens Office 365 Home, 5 bruger licens – 1 års licens på op til 5 PC/Mac, 5 tablets og 5 smartphones.
Komplet Office 365 med alle opgraderinger inkluderet, så du altid er sikret den seneste version. Office 365 er tilpasset til hver enkelt enhed, så du har adgang til at se og redigere dine filer alle steder fra.
Der medfølger 1 TB lagerplads pr. bruger på OneDrive. Det er nok til at gemme 1 mill. dokumenter, 100 videoer, 10.000 sange og 70.000 billeder – samtidig, hvilket skulle dække de fleste personers behov for plads.
Hvis du ikke har behov for 5 licenser, så findes der også en 1 bruger licens

599,00

Til shop

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

Skriv en kommentar