Søg i Google drev med Windows søgefunktion


Søg i Google Drev med Windows søgefunktionerne, er ikke altid aktiveret på computeren. Her får du løsningen.

Jeg fik et spørgsmål her på bloggen fra Silke, som spurgte, hvorfor hun ikke kan søge i Google Drev mappen, fra søgefunktionen i Windows Stifinder.

Jeg testede på min egen Windows 10 computer, og der virkede søgefunktionen heller ikke.

Efter lidt søgen på nettet fandt jeg ud af, at det tilsyneladende er et ret almindeligt problem, som der heldigvis er en løsning på.

Søg i Google Drev med Windows søgefunktionerne

Start med at åbne Windows Stifinder.

  • Gå til C:\Brugere\DIT-BRUGERNAVN\
  • Højreklik på Google Drev mappen og Vælg Egenskaber
  • Vælg fanen Sikkerhed og klik på Avanceret
  • Klik på Aktiver nedarvning i nederste venstre hjørne
    • Knappen skifter navn til Deaktiver nedarvning når du klikker på den

Søg i Google Drev med Windows stifinder

Nu bliver alle dine filer og dokumenter på Google Drev indekseret, og du kan søge efter dem med Windows søgefunktionen i Stifinder og de andre steder i Windows, hvor man kan søge efter filer.

Vidste du i øvrigt, at du selv kan vælge hvor mange af dine Google Drev mapper, du vil have synkroniseret ned på din computer? Hvis du har mange filer på Google Drev, er det ikke sikkert du har plads til dem alle på din computers harddisk – Vælg mapper der skal synkronisere med Google Drev

Se lækre IT produkter på Helpdesken.dk

Alle de IT produkter der beskrives i artiklerne her på Helpdesken.dk, har jeg samlet på en enkelt side, så du kan tjekke produkterne, og se hvad de koster hos Helpdesken.dk’s samarbejdspartnere – Se siden med IT Produkter

Hvis du køber et produkt via et link her på siden modtager Helpdesken.dk en lille kommision, som er med til at betale omkostningerne ved at drive siden. Produktet bliver ikke dyrere for dig.

Se f.eks. denne Hub der udvider antallet af USB porte i computeren.

TP-Link USB hub m. strømforsyning

TP-Link USB hub m. strømforsyning Udvid antallet af tilgængelige USB porte i computeren med denne 7 ports USB 3.0 Hub fra TP-Link. De ekstra USB stik gør det muligt at tilslutte mere udstyr til computeren.
USB 3.0 kan overføre data med en hastighed op til 5Gbps, hvilket er 10 gange hurtigere end USB 2.0 (Hub’ens overførselshastigheden er afhængig af computeren den tilsluttes).
Udover de 7 ekstra USB stik, er der to ekstra stik, der udelukkende kan bruges til opladning af udstyr, f.eks. mobiltelefon.
Enheden tilsluttes en af computeren ledige USB, og kræver ingen yderligere installation. Den medfølgende adapter tilsluttes stikkontakten og sikrer strømtilførsel til de enheder du tilslutter

334,00

Til shop

2 kommentarer til “Søg i Google drev med Windows søgefunktion”

Skriv en kommentar